Circussen slaan hun spullen op in Emmen

Circus Belly Wien en Circus Renz Berlin hebben de afgelopen dagen hun spulletjes opgeslagen in Emmen. Het seizoen zit er op en in afwachting van de kerstshow rond de jaarwisseling worden de meeste spullen in Emmen opgeslagen.

Eerst leek het er op of de circussen hun tenten op wilden gaan zetten in Emmen. Hordes circusvoertuigen stonden in de berm aan de Eerste Bokslootweg in Emmen. De afdeling handhaving van de gemeente toog daarom naar de locatie om de boel in de gaten te houden. De familie Zinnecker van Belly Wien vertrekt met de dieren naar Parijs.

Het Internationaal Kerstcircus wordt volgende maand gehouden op het parkeerterrein bij het Hampshire Hotel. Tot die tijd en ook daarna zullen de spullen in een loods in Emmen opgeslagen blijven. De loods is voor drie maanden gehuurd.

Lees ook:Circussen Belly Wien en Renz Berlin willen rust in Itterbeck
Lees ook:Circussen Belly Wien en Renz International houden vol in Ierland!
Lees ook:Belly Wien verblijft in Arnhem na faillissement Rijnhal
Lees ook:CircusNu (24):De talentvolle Zinneckers van Circus Belly Wien
Lees ook:CircusNu (6): Circus Belly Wien met tijgers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Circussen slaan hun spullen op in Emmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>