Circus Belly Wien taboe in Almelo?

ALMELO – Circus Belly Wien heeft tot en met afgelopen zondag voorstellingen gegeven in Almelo. De kans is echter groot dat deze gemeente voortaan taboe is voor het circusbedrijf. Ze namen doodleuk de tijgers en giraffe mee, terwijl volgens burgemeester Jon Hermans keiharde afspraken zijn gemaakt dat de wilde dieren er niet bij zouden zijn.

Maar het Duitse circus is van mening dat deze dieren erbij horen en hebben ze dus meegenomen. De burgervader vindt dat de circusdirectie de afspraak heeft geschonden en neemt het hoog op. In 2012 heeft de gemeenteraad van Almelo een motie aangenomen dat wilde circus dieren niet langer welkom zijn binnen de gemeentegrenzen.

 

 

 

Lees ook:GL Nijmegen blijft tegen wilde dierencircussen
Lees ook:Circusmeningen (1): De 3 van het station
Lees ook:Circus Renz International welkom in Almelo
Lees ook:PvdD probeert Freiwalds Menagerie Circus te weren in Borne
Lees ook:Almelo: Géén wilde circusdieren meer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>