Olifant ontsnapt

DELFZIJL – Eén van de twee Indische olifanten van Circus Renz Berlin is afgelopen dinsdag ontsnapt in Delfzijl. Boze tongen beweren dat circussen expres een dier aan de wandel laten aan gom zo veel gratis publiciteit te krijgen. Deze keer lijkt het een serieuze ontsnapping.

De reislustige dikhuid ging door de afrastering en circusmedewerkers vonden hem verderop  in de bosjes. Onder luid getoeter werd de olifant ingerekend en moest voor straf in de vrachtwagen. Uiteraard is hij wel te zien tijdens de voorstellingen. Het circus is nog tot en met Tweede Paasdag in Delfzijl.

 

 

Lees ook:Olifant Buba bezoekt kofferbakmarkt Noordwijkerhout + FILM!
Lees ook:Ontsnapte circusolifant dood man
Lees ook:Naar het Paascircus…..
Lees ook:“Mishandelde olifant in nieuwe film”
Lees ook:Olifant in je tuin….

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>