Jong geleerd is…..

GOOR – Mijn oma, een verstandige vrouw zei altijd: Jong geleerd, is oud gedaan! Dat belooft dus nog wat met de jonge artiesten van Jeugdcircus Caroly in Goor.  Ze deden mee aan de pre-audities van Holland Got Talent. Ze hebben een film van hun prestaties naar RTL gestuurd en daar zijn ze flink enthousiast.

In mei gaan de circussterren in spe richting Hilversum met hun ballen, eenwieler, jongleer spullen, ballen en rohnrad. Daar gaan ze  optreden. Dit jaar mochten ze ook al meedoen in het Internationale circus in Enschede.

 

Lees ook:2e editie Wintercircus Hilversum
Lees ook:Internationaal Circusfestival
Lees ook:Daniel Doornkamp bij Circus Fiesta + video’s
Lees ook:Zaterdag al in de magic-kerstsferen
Lees ook:Circus Bongo op tournee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>