Olifantenhaak taboe

LOS ANGELES (VS) –  De gemeenteraad van Los Angeles (VS) heeft onlangs besloten dat de olifantenhaak niet langer in het circus dat de stad bezoekt mag worden gebruikt. Hoewel de circusdirecties stellen dat de haak nodig is om de dieren veilig in de piste te laten werken, zeggen tegenstanders dat het gebruik verwerpelijk en wreed is.

Sommige circussen komen nu niet meer naar de stad vanwege de nieuwe regel. Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus heeft al  laten weten niet te komen zonder hun beroemde olifanten. Ze benadrukken dat ze niet zonder  de olifantenhaak kunnen werken.

 

 

Lees ook:Video: Ringling Bros. and Barnum & Bailey: Dragons
Lees ook:Ook celebs zijn dol op circus! Kardashians op bezoek.
Lees ook:Het is voorbij voor Ringling Bros. and Barnum and Bailey Circus
Lees ook:Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus
Lees ook:Nostalgisch circus (13): Barnum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>