Circus Herman Renz: open-deur-dag

UTRECHT – Wilt u Circus Herman Renz achter de schermen meemaken? Dan is de gratis open-deur-dag wellicht het ideale moment. Dat kan vandaag op Hemelvaartsdag (donderdag 29 mei) van 10.00 tot 13.00 uur. Het circus staat in het Utrechtse Amaliapark.

Naast een unieke blik achter de schermen mag u ook kosteloos de openbare repetities van de artiesten bijwonen en zijn de stallen te bezichtigen. Bovendien is er over het circusterrein in de Domstad een leuke speurtocht. Die is op te halen bij de circuskassa. In de foyer is er lekkers te koop. Uiteraard is het mogelijk om één van de voorstellingen bij te wonen. Kaarten zijn te koop bij de  circuskassa of de website: www.circushermanrenz.nl De show Miracles is die dag om 13.00 en 16.30 uur. Het circus is trouwens in Utrecht van maandag 26 mei tot en met maandag 9 juni.

Afbeelding: Circus Herman Renz

 

Lees ook:Gratis open-deur-dag bij Circus Herman Renz Utrecht
Lees ook:Open-deur-dag Circus Herman Renz
Lees ook:Circus Herman Renz in Domstad
Lees ook:Ook bij Circus Herman Renz Wereld Circus Dag
Lees ook:Circus Herman Renz: Open-deur dag Eindhoven!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>