Boltini springlevend

VALKEVEEN – Circus Toni Boltini is natuurlijk een naam die wij nooit vergeten. De man is overleden, maar wat hij in de circuswereld heeft gepresteerd blijft voortleven. Circus Boltini blijkt vandaag de dag springlevend.

Circus Boltini staat al decennialang garant voor unieke en spectaculaire circuservaringen. Voor de echte circusliefhebber zal Toni Boltini geen onbekende zijn. Het circus van Toni Boltini was in de jaren ’50 uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste circussen van Europa.

Een bekende uitvinding van Toni Boltini was de hydraulische circustent die plaats bood aan 7.000 personen. Deze mobiele circustent was zo’n 100 bij 55 meter en kon binnen anderhalf uur worden opgebouwd. Met dit reizende circus is Toni Boltini een begrip geworden in geheel Europa.

In 1980 is Toni Boltini gestopt en verkocht hij zijn circus. Pammy Boltini, houdt zich vandaag de dag vanuit Valkeveen bezig met de verhuur van complete circussen, circustenten en circusdieren.’

Het huidige circusbedrijf is via de links op Circus.Blog gemakkelijk te bereiken. Bij hen zijn artiesten, dieren, tenten en complete circusshows te boeken. Info: www.boltini.nl

Foto (met dank aan): Circus Boltini

Lees ook:Pammy Boltini jarig
Lees ook:CircusNu (5): Pammy Boltini
Lees ook:“Geen nieuw circus Toni Boltini”
Lees ook:Circus smaakt naar meer: Boltini bier!
Lees ook:Ruimschoots aandacht voor Toni Boltini op tv

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>