Circus Renaissance gaat verder

RENESSE – Goed nieuws: Circus Renaissance gaat weer verder! Woordvoerder Andy Vreeman tegen de inwoners van Renesse: “Het is ons een genoegen dat het Nederlands Circus Renaissance vanaf donderdag 10 juli  in uw gemeente te zien zal zijn. In 2014 presenteren wij in een tentencomplex dat de sfeer van nostalgie ademt, pluche, klatergoud en kroonluchters zorgen voor een sprookjesachtige circusbeleving een nostalgische voorstelling waarin romantiek, acrobatiek, dieren en humor de hoofdrol spelen.” Bovendien geeft het circus een fikse korting op de toegangsprijzen.

“In een twee uur durende klassieke voorstelling in nostalgische sfeer gebracht door internationale artiesten van over de gehele wereld laten wij u een sprankelend circusfeest zien met een passie voor nostalgie, het circus heet ook niet voor niets Renaissance kortom eerlijk en heerlijk circus voor de hele familie.

Wij geven nieuw elan aan het klassieke circus van weleer. Alle elementen van het traditioneel circus komen voorbij maar dan wel in een theatrale presentatie die er voor zorgt dat de show boeit vanaf  de eerste tot de laatste minuut.

Ook dit jaar presenteren wij een geheel nieuw programma met jonglage, clowns, een heel mooi sprinkplanknummer, acrobatiek, ladderbalans, antipode, een hoogdraadnummer en een hele bijzonder magic-act

Natuurlijk wordt het programma afgesloten door een zinderende finale wat zal blijven is de herinnering aan een klassieke circusshow met de nodige passionele nostalgie Circus Renaissance laat kinderen van alle leeftijden voor even hun zorgen vergeten. We hopen dat ook dit jaar het publiek weer massaal de weg naar onze voorstelling weet te vinden. Onze entreeprijzen zijn dit jaar niet verhoogt omdat alles al duur genoeg is.

Ook dit jaar is Circus Renaissance volkomen gewijd aan circusgeschiedenis en dat is te zien en te horen. Tot in de kleinste details zijn de kostuums uitgewerkt, de artiesten zien er uit alsof ze met de tijdmachine van 100 jaar geleden zijn gekomen. En ook de acts zijn zorgvuldig gekozen. Beleef deze pure nostalgie en proef de liefde van de circusartiesten en directie voor hun vak. Een uniek Nederlands circus dat je zeker moet bezoeken.

INFORMATIE OVER DE VOORSTELLINGEN IN RENESSE;

 

In Renesse zal het circuscomplex worden opgebouwd op het terrein aan de Roelandsweg in de nabijheid van manege Grol.

 

Voorstellingen zijn op de volgende dagen en uren;

DONDERDAG          10 JULI          19.30 UUR PREMIÈRE

VRIJDAG                   11 JULI          19.30 UUR

ZATERDAG               12 JULI          15.00 UUR

ZONDAG                  13 JULI          14.00 UUR

 

Kaarten kunt u online kopen via www.circusrenaissance.nl bij online kopen ontvangt u een korting van 25%

Telefonisch reserveren kan via 06 – 13 63 33 96

De circuskassa is op speeldagen geopend vanaf 11 uur  tot en met 19.30 uur.”

Hierna gaat het circus naar Bergen op Zoom.

Foto: Circus Renaissance.

Lees ook:Circus Renaissance gaat verder
Lees ook:CircusNu (115): Circus Bongo razend populair in Zeeland
Lees ook:Spannende start tournee Circus Renaissance
Lees ook:Circusinvasie Zeeland
Lees ook:Circus Renz International in Renesse

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>