Wilde dierencircus mag in Hendrik-Ido-Ambacht

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Circussen met wilde dieren zijn nog steeds welkom in Hendrik-Ido-Ambacht. Niet zo lang geleden plaatste het CDA vraagtekens bij de komst van circusbedrijven met bijvoorbeeld olifanten, tiigers en leeuwen. En toonden zich tegenstander. Nu zijn ze wat voorzichtiger.

Het college van Burgemeester en wethouders zien geen reden om een circus met wilde dieren te weigeren zolangs er geen nationale wetgeving is die het verbiedt. Dus wachten zer de landelijke wetgeving af. Zo is Freiwalds Menagerie Circus – met de olifant Buba- van donderdag 31 juli tot en met zondag 3 augustus in Hendrik-Ido-Ambacht. Het circus komt op het evenemententerrein aan de Hoge Kade.

Een eerdere productie van Freiwalds Menagerie Circus:

Lees ook:Eindelijk olifantenlunch voor Buba!
Lees ook:Freiwalds Menagerie Circus in Hendrik-Ido-Ambacht
Lees ook:Raken wij naast wilde dieren ook een circus kwijt?
Lees ook:Buba heeft er zin in
Lees ook:Reacties op wilde circusdierenverbod

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>