Beperkingloze circusvoorstelling

BERGEN OP ZOOM – Het is gelukt. De 8 mensen van Stichting Poldermaat  met een lichte verstandelijke beperking hebben afgelopen zondag een beperkingloze circusvoorstelling neergezet. Dat deden ze in de piste van Circus Renaissance in Bergen op Zoom.

In het bijzijn van ouders en bekenden voerden ze een circusact op waaraan ze een week gewerkt hadden. Vlakbij de circustent in stadspark Kijk in de Pot hadden zde nieuwe circusartiesten hun eigen tent opgezet en zo leerden ze het circusleven goed kennen. Zo kregen ze zelfs 2 keer een maaltijd van het circus voorgeschoteld.

 

Lees ook:Circus Herman Renz naar Bergen op Zoom
Lees ook:Circus Bongo en het Pietencircus
Lees ook:Pietencircus met Circus Bongo scoort in Bergen op Zoom
Lees ook:Circus Barani komt ook in Bergen op Zoom
Lees ook:Verstandelijk gehandicapten schitteren in Circus Renaissance

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>