Circusbruiloft bij Sijm

SNEEK – Bij circus Sijm in Sneek is vandaag (vrijdag) een heuse circusbruiloft in de piste geweest. Het gaat om het burgelijk en kerkelijk huwelijk tussen oud-docent van de rijdende school Wichert  en zijn Roelien.

Het kerkelijk huwelijk is verzorgd door de Aalmoezenier van de kermis- en circuswereld. De tent was prachtig aangekleed. En zowel het bruidspaar en hun gasten hebben enorm genoten. Circusdirecteur Alex Sijm tegenover Circus.Blog: “Het is de 5e keer dat wij een bruiloft verzorgen in ons circus.”

Foto: Circus Sijm

 

 

Lees ook:Champagne bij start seizoen Circus Sijm
Lees ook:Circus Sijm succesvol in Hulst UPDATE + FOTO’S
Lees ook:Lange rij voor Circus Sijm
Lees ook:Circus Sijm scoort weer in Hulst + FOTO’S
Lees ook:65.000 mensen naar FantAzie van Circus Sijm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>