Circus Sijm steunt wel de ouderen

UTRECHT – De Haagse politiek bezuinigt flink op de senioren. Circus Sijm steunt wel de ouderen. samen met het ouderenfonds welteverstaan. De laatste stelt het circus in de gelegenheid om voor zorginstellingen voorstellingen te verzorgen. Ik heb er zelf een paar in Vlissingen gezien en weet dus uit ervaring dat grijs Nederland zulke initiatieven waardeert.

Bij Circus Sijm kennen ze Utrecht als een echte circusstad. Toch zijn er in de Domstad ouderen die nooit een circusvoorstelling bijwonen. Daar verzorgt Circus Sijm zaterdag in samenwerking met KPMG, Utrecht Care, Nationaal Ouderen Fonds en Gemeente Utrecht de Circus Verwendag aan de Beneluxlaan.

 

 

Lees ook:Samenwerking Circus Sijm en Nationaal Ouderen Fonds gaat verder
Lees ook:CircusNu (134): Over & Uit met het Wintercircus bij Jaarbeurs in Utrecht
Lees ook:BIANCO slaat aan
Lees ook:65.000 mensen naar FantAzie van Circus Sijm
Lees ook:Ouderen kijken uit naar komst Circus Sijm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>