Circus Barani mag niet op zondag

SLIEDRECHT – Circus Barani mag zondag 28 september geen voorstelling geven in Sliedrecht. Barani start morgen, woensdag 24 september voorstellingen aan de Sportlaan bij de Lockhorst. De laatste is nu noodgedwongen zaterdag 27 september. Een woordvoerder: “In tegenstelling tot eerdere toezeggingen mag het circus van de gemeente Sliedrecht geen voorstellingen geven op zondag. Wij betreuren dit zeer aangezien op al ons drukwerk een voorstelling gepland staat voor de zondag. Aangezien de gemeente dreigt met strenge sancties kunnen wij helaas niet anders besluiten dan de zondagvoorstelling te schrappen.”

Volgens de gemeente Sliedrecht staat de zondag niet in de vergunning. Toen Barani die dag wel in de publiciteit ging opnemen, heeft de gemeente gezegd dat ze die dag niet mogen spelen. Omdat die niet in de vergunning is vastgelegd.

Voorstellingen:

Datum Tijdstip 1 Tijdstip 2 Opmerkingen
Woensdag 24 september 2014 15:00 uur
Donderdag 25 september 2014 17:00 uur  Familiedag
Vrijdag 26 september 2014 17:00 uur
Zaterdag 27 september 2014 15:00 uur
Zondag 28 september 2014 Geen Voorstelling!!

 

* Tijdens de familiedag betaald u € 7,00 per persoon onafhankelijk van de plaats waar u zit. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Circus Barani komt in Sliedrecht
Lees ook:Circus Barani start 25 februari
Lees ook:Circus Belly Wien in Utrecht
Lees ook:Circus Barani in Ten Boer
Lees ook:Circus Barani speelt in Drunen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>