Circus Bavaria nog één keer in Gent!

GENT (B) – Circus Bavaria is vandaag (zondag) voor de laatste keer dit seizoen in Gent te zien. Op het terrein van DOK aan de Koopvaardijlaan is om 15.00 uur de voorstelling.

Circus Bavaria scoorde dit jaar in de stad omdat ze meededen aan de Gentse feesten. Bovendien waren ze dikwijls te zien in het televisie-programma Duizend Zonnen. Hierin was hun samenwerking met het colectief Cirq te bewonderen. Het publiek zat niet in de tent, maar buiten te kijken. Niet naar de show, maar naar het opbouwen van de tent en delen van de nummers. Deze keer gaat het om de reguliere voorstelling.

Lees ook:CirQ Batavaria
Lees ook:Circus Bavaria op TV
Lees ook:Première BIANCO
Lees ook:Circus Bavaria internationaal
Lees ook:CliniClowns: Circus Boemtata

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>