Trainen voor goed betaalde baan in circus

HAVANNA (CUBA) – Veel kinderen en jongeren in Cuba trainen keihard om kans te maken om een baan als circusartiesten. Want daar verdienen ze minimaal 800 euro per maand en dat is daar een goed betaalde baan. Want veel vaker hebben ze aan het einde van de maand veel meer verdiend. Terwijl ze voor ander werk vaak veel minder krijgen.

Dus…gaan ze in de hoofdstad Cuba dag in dag uit flink tekeer om te jongleren, op de trampoline te springen en in de touwen te klauteren. De jongste toekomstige circusster is pas 9 jaar jong.. Vaak komen de kinderen uit straatarme gezinnen, of hebben ze op jeugdige leeftijd al een slechte reputatie en willen ze zich verbeteren.

 

Lees ook:Het Grote Circus Spektakel
Lees ook:Circus Bongo werkt weer mee aan het Over De Top Festival
Lees ook:Artiest Circus Festival van Monte Carlo dodelijk verongelukt
Lees ook:CircusNu (24):De talentvolle Zinneckers van Circus Belly Wien
Lees ook:Weer dubbel circus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>