Ruimschoots aandacht voor Toni Boltini op tv

HILVERSUM – In het televisieprogramma Tijd voor Max is maandagavond ruimschoots aandacht geweest voor de overleden circusdirecteur Toni Boltini. In de studio van Omroep Max waren onder andere weduwe Pammy Boltini en Angelo, de zoon van Toni en Pammy.Het eerste deel van het hesprek ging vooral over de streken van Toni, later was er tijd voor zijn bijzondere prestaties in de circuswereld, zoals de hydraulische circustent. Reden voor deze aandachtr is het verschijnen op 25 oktober van het boek Circus Toni Boltini door  Dick H. Vrieling en Henk van den Berg. In de studio waren naast Pammy Boltini ook Joop Teuteberg , Angelo Boltini en  Nigel Voets aanwezig. Angelo verzorgde een optreden: “Ik heb genoten van alle verhalen én stiekem mezelf een beetje mogen promoten – dat kleine beetje commerciële geest heb ik toch niet van een vreemde! ” Uiteraard waren de auteurs van het boek er ook.

 

 

Lees ook:Boltini’s in Tijd voor Max
Lees ook:Nieuw boek: Circus Toni Boltini
Lees ook:Nieuwe cd circuszoon Angelo Boltini: Over
Lees ook:Circusvrienden bijeen
Lees ook:Pammy Boltini jarig

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ruimschoots aandacht voor Toni Boltini op tv

  1. C hendriks

    In de studio waren ook de makers van dit boek Henk van den Berg en Dick Vrieling, beiden zeer gepassioneerde circusliefhebbers, zij verdienen echt meer aandacht.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>