Dierenbescherming: Géén Circus Renz International

DALFSEN – “De gemeente Dalfsen moet Circus Renz International weren”, vindt de Dierenbescherming Noord-Overijsel. Dit circus verzorgt in Nieuwleusen voorstellingen van donderdag 4 tot en met zaterdag 6 december.

De Dierenbescherming stelt dat wilde circusdieren niet meer kunnen. Circus Renz International heeft onder andere olifanten in de show.  De overheid werkt aan een wetsvoorstel om het gebruik van circusdieren te verbieden. Die wet is er niet, dus zal het moeilijk zijn om op zo’n korte termijn nog het licht op rood te zetten voor dit circus.

Lees ook:Wetsvoorstel verbod wilde circusdieren
Lees ook:Olifanten Circus Renz International reizen dit jaar nog mee
Lees ook:Dierenbescherming bezoekt Circus Herman Renz
Lees ook:Dit weekeinde afscheid nemen van wilde circusdieren
Lees ook:Dieren Circus Renz International langer in Best

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>