Herman & Diana Renz trofeeën!

HAARLEM – Circuscoördinator Ed Mense van de gemeente Haarlem heeft afgelopen zondag de Herman & Diana Renz trofeeën uitgereikt. Dat gebeurde na de laatste voorstelling van de productie Miracles van Kerstcircus Herman Renz.

Het publiek heeft ruim 7000 stemmen uitgebracht. Met 29 % van de stemmen ging de gouden Herman & Diana Renz Trofee 2014 naar het Duo Exxtrem voor hun unieke luchtacrobatiek. Het Trio Bokafi behaalde met 28 % van de stemmen de zilveren Herman & Diana Renz Trofee. Met 24 % van de stemmen ging de bronzen Herman & Diana Renz Trofee naar Yuri & Veronica Caveagna voor hun sensationele kruisboog -en messenwerpact. Spreekstalmeester Mathijs te Kiefte kreeg een speciale waarderingsprijs voor zijn werk in de piste.

Foto: Circus Herman Renz

Lees ook:Kerstwinterspecial (19): Weer spektakel bij Kerstcircus Ahoy
Lees ook:De messen gaan er weer goed in…
Lees ook:Prijzen verdeeld in Kerstcircus Herman Renz
Lees ook:Angelique: Mijn eerste Kerst zonder Circus Herman Renz
Lees ook:Milko Steyvers twijfelde aan wederopstanding Circus Herman Renz

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>