Circus Belly Wien niet aanwezig bij bezwaarcommissie Bergeijk

BERGEIJK – Circus Belly Wien kreeg op 27 oktober van het afgelopen jaar geen toestemming om te spelen in Bergeijk. Afgelopen donderdag heeft de bezwarencommissie van genoemde Brabantse gemeente zich over de kwestie gebogen. Het circus was in bezwaar gegaan tegen het besluit van burgemeester Van de Vondervoort. Namens Belly Wien was er niemand aanwezig.

Tijdens de bezwaarbehandeling is donderdag duidelijk gemaakt dat Belly Wien  wilde optreden met de vergunning van Cirus Renz. Die was echter geldig in begin oktober en niet vanaf de 27ste. Op 27 oktober vroeg Belly Wien zelf een vergunning aan en is door de voorzieningenrechter in het ongelijk gesteld.

Lees ook:Circus Belly Wien mag niet optreden in Bergeijk
Lees ook:Gemeente Bergeijk: Circus Belly Wien mag echt niet
Lees ook:Nog geen vergunning Circus Belly Wien Tholen
Lees ook:Circus Belly Wien in Bergeijk
Lees ook:Tijgers blijven vooralsnog bij Circus Belly Wien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>