Circussen Belly Wien en Renz Berlin willen rust in Itterbeck

ITTERBECK (D) – De circussen Belly Wien en Renz Berlin zoeken samen rust in het voormalige minutiedepot in het Duitse Itterbeck. Niet ver over de grens bij Hardenberg.Het complex is van de zakenman Hennie van de Most die er een Indoorcamping met speelstad, zwemparadijs en golfbaan wilde aanleggen, maar de vergunningen niet rond kreeg. Op het terrein staan verschillende barakken. Momenteel staan er wagens van de circussen Belly Wien en Renz Berlin die er hun winterverblijf van hebben gemaakt. Er staan tientallen voertuigen met opdruk van de circussen. Het is onduidelijk of ze ook de barakken mogen gebruiken.

Belly Wien staat vooral in richting Itterbeck en Renz Berlin op een steenworp afstand daarvan, richting Hardenberg. Er lopen kamelen onder een afdak, die ze ook gebruiken op speellocaties. Ook zijn er honden, die zich normaal niet vertonen op het terrein van Van der Most.

Spullen opgeslagen

Het is overigens niet de eerste keer dat Belly Wien en Renz Berlin samen een plek gebruiken als winterverblijf. In 2012 hadden de circussen in Emmen hun spullen opgeslagen. Dat gebeurde in een voor 3 maanden gehuurde loods. De familie Zinnecker van Belly Wien ging met de dieren naar Parijs. Circus.Blog heeft contact gezocht met woordvoerder Kevin van Geet van Belly Wien. Die geeft geen tekst en uitleg omdat het circusteam na het drukke seizoen echt even rust wil hebben.

 

Lees ook:Circus Renz International overwintert in Itterbeck
Lees ook:Circussen slaan hun spullen op in Emmen
Lees ook:Gestrande circussen likken wonden in Itterbeck
Lees ook:Circus Renz International overwintert in Itterbeck
Lees ook:Olifantendouche Circus Belly Wien

1 Reacties // Reageer

One thought on “Circussen Belly Wien en Renz Berlin willen rust in Itterbeck

  1. wim

    Renz staat weer op genoemde locatie

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>