Jan Smit naar Circus Sijm

PURMEREND – Jan Smit heeft afgelopen zaterdag in Purmerend  met zijn gezin een bezoek gebracht aan Circus Sijm. “In de rij voor het Circus! https://instagram.com/p/zpP3cTlXFu/  ”, twitterde de Volendamse hitzanger. En insiders hebben inmiddels gemeld dat de Smitjes genoten van de show.

Bij Circus Sijm kunnen ze het waarderen dat de zanger die bij veel optredens rijen fans voor de zaal heeft staan, nu zelf in de rij gaat staan om een show van hen bij te wonen. Circus Sijm is nog in Purmerend en geeft vanwege het succes vandaag, zondag, zelfs een extra voorstelling in de tent aan de Purmerenderweg.

Voorstellingen

01-03-2015 Zondag 13:30 uur Alleen via kassaverkoop
01-03-2015 Zondag 16:15 uur Alleen via kassaverkoop

Lees ook:Afscheidsfeestje Circus Sijm
Lees ook:Circus Sijm is er klaar voor!
Lees ook:Circus Sijm gaat lekker….
Lees ook:Lange rij voor Circus Sijm
Lees ook:Diamonds van Circus Sijm slaat aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>