“Kinderlokster” vraagt kindjes mee naar het circus

KALMTHOUT (B)  - De schrik zit er goed in bij de kindjes en hun ouders van de gemeentelijke basisschool Kadrie in het Belgische  Kalmthout. Afgelopen donderdagmiddag werden de jongens en meisjes door een onbekende vrouw gevraagd of ze mee willen naar het circus. Dat er circus komt klopt wel, want 17 maart start Circus Barones een reeks voorstellingen op het Marktplein.
Maar…de vrouw gedroeg zich vreemd. En bedelde ook nog eens om geld. De kinderen zijn meteen naar hun juf gegaan. Toen die op het schoolplein arriveerde was de vrouw verdwenen. De mensen vragen zich af of iemand onschuldig stond te flyeren of dat er iets ernstigs aan de hand is. Ouders waarschuwen elkaar in elk geval in via Facebook. De politie heeft geen verdachte opgepakt.  En circus Barones? Die verzorgt spoedig aantrekkelijke voorstellingen die zeker de moeite waard zijn.

Lees ook:Circus Barones in Kalmthout
Lees ook:Circus Barones naar Kalmhout
Lees ook:Circusact vrouw met baard wint songfestival
Lees ook:Kerst2017 (1): Schitteren in het Kerstcircus
Lees ook:Weer dubbel circus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>