Brand bij Circus Renz International

HARDENBERG – De voorstelling van Circus Renz International is zondagmiddag in Hardenberg vanwege brand enige tijd stil gelegd. De bezoekers moesten de tent uit omdat er brand was ontstaan in een aggegraat. De brandweer heeft het vuur geblust.

Na enige tijd mochten de circusfans de tent op parkeerplaats bij de Evenementenhal weer in. Het is onduidelijk hoe de brand kon ontstaan. Gelukkig zijn er geen gewonden. Circusmedewerkers hebben een noodaggegraat in werking gesteld zodat de show weer verder kon. Zondag gaf het circus de laatste voorstelling in Hardenberg.

Vanmiddag tijdens voorstelling circus Renz, trailer met aggregaat in de brand! Gelukkig was er een noodagregaat!

Succes

Ondanks de brand was er veel succes in Hardenberg. Een reactie van een bezoeker: “Ik wil niks verklappen, maar we hebben echt dubbel gelegen van de lol die wij hadden. En dan die knappe dames in de nok van de tent……wat die doen is echt prachtig. Stel niet langer uit om naar het circus te gaan, want je weet niet wat je mist. Mensen van het circus bedankt voor jullie geweldige show en zeker tot de volgende keer als jullie weer in de buurt zijn. Circus Renz International gaat binnenkort in Duitsland optreden.

 

Lees ook:CircusNu (13): Circus Renz International met een ode aan de circusdieren
Lees ook:Circus Renz International in Hardenberg
Lees ook:Het gaat goed met Cirque Moustache
Lees ook:CircusNu (145): Circus Renz International weer verder in ons land
Lees ook:Circus Renz International begint in Hardenberg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>