Nog geen vergunning Circus Belly Wien Tholen

THOLEN – “Er is nog geen vergunning verleend voor Circus Belly Wien in Tholen”, meldt Sietske Nagelkerke Cluster Communicatie van de Gemeente Tholen dinsdagnamiddag aan Circus.Blog. Afgelopen week werd duidelijk dat de Thoolse burgemeester de vergunning niet heeft verstrekt. Die situatie is onveranderd.

Nagelkerke verduidelijkt: De stukken voor de aanvraag van een vergunning zijn nog niet compleet aangeleverd.” Toch blijkt Belly Wien van plan te zijn om in de periode van 8 tot en met 11 april voorstellingen te geven. Dat hebben ze op de website duidelijk aangegeven. Bovendien heeft de plaatselijke supermarkt een actie met het circus opgestart dat al in de media wereldkundig is gemaakt. En Kiwanus Club Tholen wil op 11 april in samenwerking met Belly Wien een Circusparty houden.

Verder laat Nagelkerke weten: “In het circus zijn geen wilde (zoog-)dieren meer aanwezig. De tijgers en dergelijke zijn er niet meer. Dit is door het management van het Circus Belly Wien telefonisch verklaard.”

Tekstbijdrage: Gerard Ravenzwaaier

 

Lees ook:Thoolse vergunning Circus Belly Wien in aantocht
Lees ook:Optredens Circus Belly Wien in Tholen onzeker
Lees ook:Vergunning voor Circus Belly Wien in Tholen
Lees ook:Circus Belly Wien niet aanwezig bij bezwaarcommissie Bergeijk
Lees ook:Circus Belly Wien mag niet optreden in Bergeijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>