Zeeuwse Ezra Veldman treedt op bij Circus Belly Wien

MIDDELBURG – De Zeeuwse diabolist Ezra Veldman verzorgt sinds afgelopen donderdag gastoptredens bij Circus Belly Wien in Middelburg. Veldman trok de stoute schoenen aan en vroeg bij het circus om een tijdelijke plek in het programma. En dat mocht.

Tijdens de eerste voorstelling was hij zenuwachtig, nu lijkt het heel gewoon. Veldman die ook uit Middelbuirg komt is nog tot en met maandag 6 april in de show te zien. Het circus staat op het parkeerterrein van Hof van Tange. Spreekstalmeester Kevin van Geet  ”ontdekte” de jongen en is te spreken over de act. En het publiek ook en dat is net zo belangrijk. Bij Belly Wien zijn ze overigens helemaal in Paasstemming.

 

Lees ook:Circus Belly Wien in Middelburg + foto’s
Lees ook:Circus Belly Wien in Middelburg
Lees ook:Tijgers Circus Belly Wien welkom in Middelburg
Lees ook:Circus Moscow Star naar Middelburg?
Lees ook:Nog meer jong circustalent: Ezra Veldman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>