Nog meer jong circustalent: Ezra Veldman

MIDDELBURG – Scholier Ezra Veldman (diabolo) is één van die vele jonge circustalenten in ons land. Want wij hebben al inmiddels kennis gemaakt met de broers Jordy en Daniel Doornkamp, Aron ZinneckerMitchel Drost en zo zijn er nog veel meer. Dat belooft veel voor de toekomst van het circus. Hieronder onder andere de video van Veldman te gast bij Circus Belly Wien in Middelburg.

Lees ook:Zeeuwse Ezra Veldman treedt op bij Circus Belly Wien
Lees ook:Politie zit lekker bij Circus Belly Wien
Lees ook:Circus Belly Wien in Middelburg
Lees ook:Televisie-avontuur Ezra Veldman voorbij
Lees ook:Circus Moscow Star naar Middelburg?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>