Circus Freiwald annuleert 2 voorstellingen

ZUTPHEN – Circus Freiwald heeft noodgedwongen de eerste 2 shows in Zutphen geannuleerd. Er zijn geen voorstellingen op donderdag 16 en vrijdag 17 april.

De leverancier heeft 2 bestelde mastmotoren niet op tijd geleverd. Daarom kunnen ze de tent op het terrein aan de Lage Wei niet ophijsen. Het is onduidelijk hoe groot de schade is en wie daarvoor moet opdraaien. De shows op Zaterdag 18 april (15.00 19.00 uur) en Zondag 19 april (15.00 uur) gaan wel door en kaarten voor de geannuleerde shows kunnen omgewisseld worden voor kaarten in het weekeinde. Circus Freiwald start juist deze week met de nieuwste productie: Buba, 35 jaar gelukkig in ‘t circus.

Lees ook:Circus Freiwald start in Zutphen
Lees ook:CircusNu (15): Buba viert jubileum bij Circus Freiwald
Lees ook:CircusNU (57): Een reis rond de wereld met Circus Freiwald
Lees ook:Circus Freiwald start later
Lees ook:Ook Circus Freiwald start

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Circus Freiwald annuleert 2 voorstellingen

 1. Bram

  Komt goed uit dat de tent niet opgezet kan worden. Geen wilde dieren in de tent en zeker niet als circus Freiwald vind dat ze dier vriedelijk zijn. De slager keurt zijn eigen vlees.

    /  
 2. Abraham

  Alle wilde dieren de tent uit. Ondanks jullie overtuiging diervriendelijk te zijn. 35 jaar gevangenschap is dat nog niet voldoende.

    /  
 3. Commissie Klassiek Circus

  Beste Bram,

  Hoe meer aandacht jij trekt, hoe meer mensen de petitie tekenen van de Commissie Klassiek Circus voor het behoud van het circus mét dieren.

  Commissie Klassiek Circus, voor wie de nuance zoekt!

  Bedankt voor je gratis reclame.

    /  
 4. Gradie Frank

  Deze olifant Buba van circus Freiwald heeft een gelukkig leven al 35 jaar. Hij hoort bij de familie en is een liefdevolle olifant.
  Er zijn in totaal nog 5 olifanten in circussen in Nederland. Wat willen jullie nou, dat het dier in een hok wordt gestopt of nog erger naar Afrika wordt getransporteerd om afgeschoten te worden om het ivoor? Er worden in Afrika zo’n 1000 olifanten door jagers afgeschoten, hetzelfde lot voor neushoorns en andere exotische dieren.
  En om dichter bij huis te blijven, wat vinden jullie van de ganzen in Frankrijk die met een trechter worden volgestopt vanwege de exquise ganzenlever in restaurants?
  En een hot item op het ogenblik: het leewieken van zwanen, pure dierenmishandeling en geldhonger van engerds die rücksichtlos de prachtige zwanen op een verschrikkelijke manier leewieken.( zie facebook van dierenarts Saskia van Rooy).
  Laat in godsnaam Buba gelukkig zijn bij zijn familie, de circusfamilie.

  Gradie Frank.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>