GL Oss teleurgesteld over optredens Circus Belly Wien

OSS – GroenLinks (GL) in Oss is teleurgesteld dat Circus Belly Wien er van de gemeente voorstellingen mag geven. Ze verwijzen naar de plannen om de wilde circusdieren per september van dit jaar te verbieden. En vinden dat  de gezondheid, het welzijn en het natuurlijk gedrag van wilde zoogdieren bij het circus worden aangetast.

Opvallend genoeg blijkt uit de GL-tekst op hun website dat ze niet helemaal op de hoogte zijn over wat er gebeurt bij Belly Wien. Ze schrijven over het gebruik van tijgers en een giraffe in de show. De tijgers zijn niet in het programma opgenomen en de giraffe is enige tijd geleden overleden. De tijgers verblijven wel op het circusterrein. Belly Wien geeft tot en met 27 april voorstellingen aan de Rusheuvelstraat.

Foto’s: MarcelvdVoort

 

Lees ook:Tijgers niet langer zichtbaar in programma Circus Belly Wien
Lees ook:GL: “Vraagtekens dierenwelzijn circus Belly Wien”
Lees ook:Tijgers Circus Belly Wien zijn er wel: maar niet in de show
Lees ook:Blinde geniet van Circus Belly Wien
Lees ook:Tijgers Circus Belly Wien welkom in Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>