“Te weinig aandacht voor dood Dicky Boltini”

OUD-VALKEVEEN – Er zijn mensen die vinden dat er te weinig media-aandacht is voor de dood van Dicky Boltini afgelopen week. En met name voor haar uitvaart afgelopen dinsdag. Het Gooise Meren Magazine staat wel uitgebreid stil bij het overlijden van Dicky Boltini en steekt niet onder stoelen en banken dat er amper aandacht is voor de uitvaart van deze circusvrouw.

Vervolgens meldt het magazine dat de vaderlandse journalisten wel aandacht hebben voor een nieuwe clown bij Circus Binnenhof (lees: Bram Moszkowicz). Wat het magazine betreft had het andersom gemoeten.

 

Lees ook:Dicky Boltini overleden
Lees ook:Pammy Boltini jarig
Lees ook:Ruimschoots aandacht voor Toni Boltini op tv
Lees ook:Circusmeningen (23): de 3 van het station
Lees ook:Fraaie programmamagazines bij Circus Sijm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>