Circusinformatie.nl maakt geen naam – UPDATE!

AMSTELVEEN – De nieuwe website Circusinformatie.nl heeft helaas geen naam kunnen maken. Want enkele weken na de lancering is er al voor een naamsverandering gekozen. De site en bijbehorende Facebookpagina heten nu: www.circus-in-nederland.nl

Natuurlijk is geestelijk vader Piet-Hein Out om opheldering gevraagd: “Toen ik de website Circusinformatie.nl had gelanceerd hoorde ik van de Club van Circusvrienden Nederland dat ze met een project voor jongeren onder dezelfde naam bezig zijn. Dat bleken ze al eerder in een mailtje te hebben gezet. Een domeinnaam hadden ze niet geregistreerd.”

“Omdat ik ze tegemoet wil komen heb ik de naam van mijn website veranderd. Ik ben ook actief geweest voor De Club van Circusvrienden Nederland’, maar daar recentelijk mee gestopt. Ik denk anders over bepaalde zaken. Het is niet gezegd dat ik er voorgoed weg ben. Ik zal nog met het bestuur in gesprek gaan.”

Lees ook:Oscar Carré Trofee voor Henk van der Meijden
Lees ook:CircusNu (14): Stichting Circus Cultuur
Lees ook:Lancering website Circusinformatie
Lees ook:Frans Cuijpers doet boekje open over circuswereld
Lees ook:Circuszebra’s rennen door Philadelphia

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>