Eerste kritieken Circus Cornelio om te janken

NISTELRODE – Het is om te janken de eerste kritieken over het gloednieuwe Circus Cornelio die tijdens de Nisseroise Pinksterfeesten voorstellingen geeft. In de Brabantse media hebben ze het over een aftandse huurtent van het circus in Nistelrode die matig gevuld is of zelfs leeg blijft. En plastic kuipstoeltjes als enige zit mogelijkheid.

De cirusfans weten dat Corné van Oevelen zijn best doet om iets van zijn circus te maken. De circustent bleek in veel mindere staat dan het bestelde exemplaar, stellen de mensen achter dit initiatief. Hopelijk groeit Circus Cornelio de komende periode uit tot iets heel moois.

Lees ook:Circus Cornelio: Klaar voor de start
Lees ook:Circus Cornelio gaat vrolijk door
Lees ook:Uitgestelde start Circus Cornelio
Lees ook:CircusNu (17): Is er nog ruimte voor nieuwe circussen?
Lees ook:3 ontwerpers voor Circus Sijm

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>