Circushondje Spikey moet weg uit Renz Berlin

ALKMAAR – Bernhard Renz jr. van Circus Renz Berlin moet van de rechtbank in Alkmaar het hondje Spikey  teruggeven aan Charlotte Nijmeijer uit Akersloot. Spikey is nu nog één van de sterren uit de circusshow en kan de handstand doen. Dat is binnenkort voorbij. De rechter heeft vandaag, dinsdag uitspraak gedaan.

Renz jr. had dikke verkering met Nijmeijer, maar de liefde ging voorbij op Ameland. De vrouw vertrok en nam Spikey mee. Dat vond Renz jr.een slecht idee, want hij had met veel moeite de chihuahua kunstjes geleerd. Hij haalde het hondje terug. Omdat de  stamboomkaart op Nijmeijers naam staat en de fokker meldt dat zij de koper is, blijkt voor de rechter reden genoeg om Renz jr. het hondje terug te laten geven.

Lees ook:Ex Bernhard Renz jr. wil circushondje terug
Lees ook:Circus Herman Renz naar Alkmaar
Lees ook:Circus Herman Renz in Alkmaar
Lees ook:Actie Circus Herman Renz en Jumbo Alkmaar
Lees ook:Alkmaar bruisender zonder wilde circusdieren?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>