Voorstellingen Circus Salto in nieuwe tent

LEEUWARDEN – Bij Circus Salto zijn ze apetrots op hun nieuwe tent. Deze is verduisterd en maakt de show nog sfeervoller. Ook heeft directeur Sander Balk een voortent van 5 bij 10 meter en twee pagodes aangeschaft.

Het circus is dit weekeinde te gast bij de jubilerende Wijkvereniging De Toekomst en hun Zomerfeest Vosseparkwijk. Er waren meerdere shows vandaag, zaterdag. Om half 4 was er een openbare voorstelling.

 

Lees ook:Ferry Torrez in Utrechtse Jaarbeurs
Lees ook:Acrobate valt 6 meter naar beneden UPDATE!
Lees ook:Stormachtige zaterdag: diverse circusvoorstellingen afgelast
Lees ook:Koorddanser geblinddoekt van ene naar andere wolkenkrabber
Lees ook:Circus Salto in de meivakantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>