Ophef om olifantenfilmpje Circus Renz International

WILNIS – Er is ophef ontstaan over een olifantenfilmpje dat via sociale media is verspreid. Het zou volgens dierenactivisten gaan om mishandeling van een afgelopen zaterdag in Wilnis bijna ontsnapte olifant van Circus Renz International. Het zou er volgens hen niet vriendelijk aan toe gaan.

Op de Facebookpagina van Circus Renz International staan dreigende en vooral negatieve reacties van tegenstanders van circusdieren. Dierenrechtenorganisatie Bite Back heeft bij de politie aangifte gedaan van dierenmishandeling. De medewerker die op het filmpje naar de olifant uithaalt is door de circusdirectie ontslagen. Hij werkte er sinds kort.

Lees ook:Getuigen vertellen andere olifantenversie Circus Renz International
Lees ook:Dierenactivisten verminken affiches Circus Roncalli
Lees ook:Dierenorganisaties: Pak Buba van Circus Freiwald af
Lees ook:Olifant Renz International in sloot
Lees ook:“Dierenactivisten laten paarden Circus Renaissance vrij”

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>