Bassie & Adriaan 7 oktober in de bioscoop + trailer!

AMSTELVEEN – De film Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan draait vanaf 7 oktober in de bioscoop. Het is zoals het er nu uitziet de laatste keer dat Bas en Aad van Toor samen als Bassie & Adriaan te zien zijn.

Bassie treedt overigens nog wel zo’n 15 keer per maand als clown Bassie op. Bassie & Adriaan zouden voor de filmrol een aanzienlijk geldbedrag hebben ontvangen., Bovendien is er winstdeling afgesproken als de rolprent een groot succes blijkt te zijn. In de film gaan Keet & Koen op zoek naar Bassie & Adriaan die zijn ontvoerd.

Lees ook:Nieuwe Bassie en Adriaan film
Lees ook:Help Bryan aan zijn geliefde Bassie en Adriaan-auto’s!
Lees ook:Circusfans opgelet: Help Bryan aan Bassie en Adriaan-auto’s
Lees ook:Expositie Bassie & Adriaan: Voor Alle Fans
Lees ook:Gezocht: Circus Bassie & Adriaan-artikelen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bassie & Adriaan 7 oktober in de bioscoop + trailer!

  1. trolls

    moet keet en koen nu het nieuwe duo worden dat zie ik toch echt mislukken grappig zijn ze echt niet bassie en adriaan is toch veel beter. keet en koen eenklapsfilm in de bioscopen en daarna niet meer

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>