Oplichtende Belgische nepclowns

GENK – Belgie wordt geteisterd door nepclowns die goedwillende mensen oplichten. Ze doen zich voor als Mediclowns en troggelen zo geld af.

De nepclowns zijn vooral actief op parkeerplaatsen van ziekenhuizen, markten of bij de mensen thuis aan de deur. Ze bellen ook op om de mensen allerlei producten aan te smeren. Er komen onder andere klachten vanuit  Genk, Opglabbeek en Overplet. In de laatst genoemde plaats waren de neppers op het ziekenhuis-parkeerterrein viltstiften aan het verkopen, terwijl de echte Mediclowns nietsvermoedend binnen aan het werk waren.

 

 

Lees ook:Circus Vegas niet welkom in Wetteren
Lees ook:Circus Renaissance verder in België
Lees ook:Aapje Circus Renz Berlin in beslag genomen
Lees ook:Circusfestival in Montreal
Lees ook:Groot Limburgs Kerstcircus gaat nog even door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>