Tijgers Circus Belly Wien gewoon welkom op terrein Lochem

LOCHEM – De tijgers van Circus Belly Wien zijn deze week in tegenstelling tot eerdere berichten gewoon welkom op het terrein aan de Zutphenseweg 97a (t/o zwembad) in Lochem. De gemeente heeft eerder laten weten dat het circus de tijgers niet in de piste mag laten optreden en zelfs niet op het terrein kan laten verblijven. Die laatste eis laat Lochem nu varen omdat er geen grond voor bestaat. Belly Wien heeft vorige week al laten weten dat ze de tijgers meenemen. Omdat ze een ontheffing voor het houden van roofdieren hebben. En dat beaamt de gemeente nu. Er is nog steeds geen toestemming om de tijgers in de show te laten optreden.

Lees ook:Tijgers Circus Belly Wien niet in tent of op terrein in Lochem
Lees ook:Tijgers Circus Belly Wien zijn er wel: maar niet in de show
Lees ook:Tijgers Belly Wien mogen ook niet optreden in Lichtenvoorde
Lees ook:PvdD: “Belly Wien niet welkom in Utrecht”
Lees ook:Tijgers Circus Belly Wien welkom in Middelburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>