Circus Renz International overwintert in Itterbeck

ITTERBECK (D) – Circus Renz International lijkt in het Duitse Itterbeck net over de Nederlandse grens een goed winterverblijf te hebben gevonden. Daar zijn sinds korte tijd verschillende vrachtwagens en caravans. Ook dieren, zoals de olifanten hebben er een plekje gevonden.

Terreineigenaar Hennie van der Most wilde het aanvankelijke miloitaire gebied ombouwen tot indoor camping, maar kreeg daarvoor nooit de benodigde vergunningen. Vorig jaar liet hij er 2 circussen overwinteren.

Archieffoto: Circus.Blog

Lees ook:Circus Renz International overwintert in Itterbeck
Lees ook:Circussen Belly Wien en Renz Berlin willen rust in Itterbeck
Lees ook:Circus Freiwald is opeens verblijfplaats kwijt
Lees ook:Gestrande circussen likken wonden in Itterbeck
Lees ook:Circus met dieren blijft welkom in Capelle a.d. IJssel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>