Daklozen naar het circus

ROME – Paus Franciscus heeft 2000 daklozen uitgenodigd om de voorstelling van Circus Rony Roller in het Italiaanse Rome bij te wonen. Naast diverse circusacts is er ook een optreden van een dakloze Spaanse muzikant die een eigen liedje zingt en speelt.Na de voorstelling mogen de daklozen een medisch onderzoek ondergaan in door de Paus gestuurde campers.

https://youtu.be/2MjuHhZ50Jk

Lees ook:Paus nodigt zwervers uit voor het circus
Lees ook:Paus ontmoet circusartiesten
Lees ook:Aalmoezenier Welzenes: Circusmensen naar de Paus
Lees ook:Op audiëntie bij de Paus
Lees ook:Circusmeningen (146 ): Moet Paus armen weghouden bij circusdieren?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>