Drukke prinses tijdens Circusfestival Monte-Carlo

MONTE-CARLO (Monaco) – Het Circusfestival in Monte-Carlo is volop aan de gang en dat betekent dat prinses Stephanie kan genieten van haar geliefde circusacts, maar ook volop aan de bak moet. Want ze is achter de schermen actief.

Ze is beschermvrouwe, directeur en choreograaf. Haar liefde is in het verleden zelfs nog verder gegaan.  Zo had de prinses in 2001 een relatie met olifantendresseur Franco Knie. En 2 jaar later trouwde ze met de Portugese acrobaat Adans Lopez Peres. Een jaar later waren ze overigens alweer gescheiden. Het festival duurt tot en met zondag 24 januari.

Lees ook:Prins Albert en Prinses Stéphanie bij opening Circusfestival
Lees ook:Prinses Stephanie weet niet of einde dieren bij Circusfestival Monte Carlo nadert
Lees ook:CircusNu (44): Monte-Carlo International Circus Festival
Lees ook:Prinses Stephanie: Dieren horen bij het circus
Lees ook:Prinses Stephanie kan niet zonder Circus Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>