“Krokodillenman bewaarde onwetend drugsgeld als vriendendienst”

AMSTERDAM – De Amsterdamse krokodillenman die afgelopen week in het nieuws kwam omdat hij 300.000 euro aan drugsgeld had bewaard achter zijn alligators, heeft via zijn advocaat mr. Leon Rommy laten weten dat hij de koffers uit vriendendienst heeft bewaard. En niets wist van drugsgeld. Toen de politie bij hem kwam heeft hij ze volgens de raadsman zelf gewezen op de koffers.

De krokodillenman is in de circuswereld actief met een spectaculaire reptielenact. Op Facebook heeft hij zelf ook iets over de situatie gemeld. En stelt dat hij verzoeken om te verschijnen in talkshows weigert.

Mr. Rommy: “Mijn client is vorige week dinsdag door de politie aangehouden. Bij deze aanhouding heeft een huiszoeking plaatsgevonden in de loods van hem. Hij houdt reptielen in deze loods, waaronder een aantal krokodillen. De politie beschikte over informatie dat zich geld zou bevinden in het terrarium waar hij zijn krokodillen houdt.”

“Client heeft vanaf het eerste moment medewerking verleend aan het onderzoek. En heeft de politie op 2 koffers gewezen waar een voor hem onbekende inhoud in zat. Hij heeft deze koffers op verzoek en initiatief van een medeverdachte in zijn terrarium bewaard. Client heeft ervoor gezorgd dat de politie de koffers in beslag kon nemen door zijn terrarium leeg te maken en de krokodillen weg te leiden.”

 

Foto: Politie

Lees ook:Taakstraf voor krokodillenman
Lees ook:Zaak drugsgeldkrokodillen voor de rechter
Lees ook:Drugsgeldkrokodillen mogen bij reptielenman blijven
Lees ook:Reptielenman ontkent dat zijn alligators drugsgeld bewaakten!
Lees ook:Fraude bij kindercircus Carantelli in Klazienaveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>