Circussen Belly Wien en Renz International weggetreiterd uit Ierland

AMSTELVEEN – Het is de dierenactivisten gelukt: De Circussen Belly Wien en Renz International zijn weggetreiterd uit Ierland. Sinds hun komst eerder dit seizoen hebben de circussen last van protesten en andere acties van hun tegenstanders. Onlangs is er nog een vechtpartij geweest. De circusfamilies gaan het in Frankrijk proberen.

Tot en met afgelopen seizoen waren beiden circussen succesvol aan het werk in ons land. Daarmee zijn ze gestopt vanwege het wilde circusdierenverbod. Daarom is het niet de verwachting dat ze met hun show met olifanten terug komen op Nederlandse bodem.

Lees ook:Circus Renz International weg uit Nederland
Lees ook:Circusmensen in de schoolbanken
Lees ook:CircusNu (98): Ook dit jaar is Circus Renz International bij ons
Lees ook:“Olifanten circussen Renz Berlin en Freiwald mogen niet meer meereizen”
Lees ook:Dierenactivisten niet blij met Circussen Belly Wien en Renz International in Ierland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>