Kevin van Geet Producties: Sintcircus in Gouda

GOUDA – Sinterklaas in Gouda staat dit jaar in het teken van circus. Zaterdag 12 november meren de Sint en zijn Pieten aan bij het Regentesseplantsoen. Vanaf dat moment zijn er bijvoorbeeld jonglerende Pieten te zien. Op de Markt staat die periode een circustent waar zo’n 450 personen in kunnen. Daar komen vanaf 19 november circusvoorstellingen en workshops zoals jongleren en acrobatiek. Organisator is Kevin van Geet.

Lees ook:Nieuw project Kevin van Geet in Gouda
Lees ook:Stroopwafel- en Kaaspieten in Kevin’s Sinterklaascircus?
Lees ook:Kaartverkoop Het Circus van Sinterklaas gestart
Lees ook:Circusspecial (11): Het Circus van Sinterklaas verrijst in Gouda
Lees ook:CircusNu (78 ): Het Circus van Sinterklaas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>