Martijn Hendrikx op de radio over circussen

EINDHOVEN – Circus- en kermispromotor Martijn Hendrikx uit Valkenswaard is woensdag 4 mei, live te horen in het programma De Ochtend op RADIO1. Het onderwerp vanaf 11.45 uur is circussen in Nederland. “Met de mooie en ook de minder mooie kanten die de circussen op het moment hebben”, aldus Hendrikx.

Het item komt volgens hem live vanuit Circus Kastello, dat vanaf woensdag voorstellingen in Eindhoven verzorgt. Hendrikx krijgt nog een goede tip van Kevin van Geet uit Hapert die een behoorlijke tijd de woordvoerder van onder andere Circus Belly Wien was en veel media-ervaring heeft: “Houd het positief! Succes.”

 

Lees ook:Kevin van Geet presenteert: Circus Carero in Hapert
Lees ook:De jonge spreekstalmeesters van het circus
Lees ook:Kevin van Geet werkt aan Kerstcircus Etten-Leur
Lees ook:CircusNu (54): Kevin van Geet timmert aan de circusweg….
Lees ook:Circus Carero slaat aan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>