Merkwaardige en aardige beesten bij Struisvogelboerdeij Heierhof

RIETHOVEN - Op Struisvogelboerderij Heierhof in Riethoven komt u van alles te weten over deze merkwaardige en aardige beesten. Het persoonlijke en leuke verhaal wordt enthousiast verteld in een originele sfeervolle potstal.U komt alles te weten over struisvogelvlees, eieren, veren, cosmetica en leerproducten. De komende tijd zijn er diverse Struisvogelexcursies met vrije inloop.

Al met al vormt een struisvogelboerderij, aan het Heiereind 11 zo’n interessant fenomeen dat er mooie bedrijfsexcursies omheen te bouwen zijn. Op Heierhof zijn dat halve shows geworden, compleet met proeverij struis teutje, spelelementen (hoeveel gewicht kan een struisvogelei dragen?) en een act voor waaghalzen (wie durft zich te laten omhelzen door struisvogels?). Er is ook een winkel met struisvogelproducten.Deze activiteit is ook geschikt voor mensen met een rollators, rolstoel e.d. Duur excursie inclusief koffie/thee en bezoek aan winkel 1,5 uur.

Excursie met vrij inloop

11 juni, 10.30 uur

18 juni, 10.30 uur

2 juli,  11.00 uur

13 juli,  14.30 uur

16 juli, 10.30 uur

20 juli, 14.00 uur

23 juli, 10.30 uur

30 juli, 10.30 uur

 

Lees ook:Meivakantietip: Struisvogelboerderij Heierhof
Lees ook:Circusvrienden graag bij struisvogelboerderij Heierhof
Lees ook:Circus Renaissance begint vandaag al
Lees ook:iD van Cirque Éloize in Carré
Lees ook:Tourlijst Circus Belly Wien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>