Op audiëntie bij de Paus

ROME (I) – Onder andere een delegatie van Stichting Rijdende School is afgelopen week op audiëntie geweest bij Paus Franciscus in het Italiaanse Rome. Speciaal voor de jubilerende Italiaanse vereniging van rondreizende artiesten, foorkramers, poppenspelers en folkoregroepen. Onder hen waren namens de Rijdende School  Jan Roest, Sharon Zuidgeest, Valentijn Balster, Nina Crommelin en Harriët van Ede – Sietses.

Er was een mis en optredens van circusartiesten.

Lees ook:Erespeld Stichting Circus Cultuur uitgereikt aan Nina Crommelin
Lees ook:Paus ontmoet circusartiesten
Lees ook:Paus nodigt zwervers uit voor het circus
Lees ook:Jarige Rijdende School
Lees ook:Daklozen naar het circus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>