Weer kermis in Dommelen

DOMMELEN – Op het Martinusplein in het Brabantse Dommelen is van zaterdag 27 tot en met woensdag 31 augustus kermis. De kermismeester is ook behoorlijk bekend in de circuswereld: Martijn Hendrikx. Het lukt hem om er een aantrekkelijke kermis van te maken met de bij hem geliefde Beach Party Swingmill en ook onder andere Crazy Waves, Skeeball, oliebollenkraam, kinderdraaimolen, games, suikerspin en snoepkraam. De autoscooters zijn er dit jaar helaas niet bij. Omdat er momenteel veel kermissen elders zijn, blijkt er geen exploitant met autoscooters beschikbaar.

De kermis is een initiatief van het kermisteam van de wijkraad Dommelen.

Lees ook:Dommelse kermis groeit verder
Lees ook:Dommelse kermis
Lees ook:Einde kermis op de Dam nadert
Lees ook:Nu eens geen circus, maar Vlissingse kermis
Lees ook:Eurodag bij opening Hulster najaarskermis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>