Vlissingse ouderen houden van Circus Sijm

VLISSINGEN - Circus Sijm geeft woensdag 5 oktober voorstellingen op het terrein van het Vlissingse Ter Reede van WVO Zorg. 

De ouderen die in de verpleeghuizen en andere voorzieningen van WVO Zorg in Vlissingen en de regio wonen houden van Circus Sijm. Dankzij subsidie van het ouderenfonds gasteerde dit circus van Alex Sijm enkele jaren geleden al op het parkeerterrein van het Vlissingse Ter Reede aan de Koudekerkseweg. Veel ouderen bezochten de voorstellingen en hadden wekenlang stof om leuke verhalen te vertellen. Voor de voorstelling zagen ze ook nog eens een circusmedewerker het showvarken uitlaten op het gazon.

Zin

Ook dit jaar hebben de bewoners van Ter Reede, Vondellaan en de andere huizen zin in de show van Circus Sijm. Op de diverse afdelingen worden kaarten uitgedeeld en de bewoners gaan genieten van een volwaardige circusshow van hoog niveau.

Foto’s: MarcelvdVoort

Lees ook:Circus Sijm bij WVO Zorg Vlissingen
Lees ook:CircusNu (82): Circus Sijm brengt blijdschap in de zorg
Lees ook:Opbouw Circus Sijm in Vlissingen + Foto’s!
Lees ook:Circusmeningen (87) Circus op de stoep van ouderen, geniaal?
Lees ook:WOW! Circus Herman Renz in Oldenzaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>