1000 bezoekers Circus ‘t Sááásss

SAS VAN GENT – De comeback van Circus ’t Sááásss in Sas van Gent heeft afgelopen zaterdagavond voor 1000 bezoekers in de circustent gezorgd.

Ze hebben genoten van een voorstelling met bijzondere acts. Vroeger werden de acts van het Zeeuws-Vlaamse carnaval samengevoegd tot een show en zo is toentertijd Circus ’t Sááásss geboren. Daarna 6 jaar niets en nu is er dus de herstart die naar meer smaakt. Niet minder dan 5 circusdirecteuren en een bijzondere productie met onder andere een leeuwentemmer zonder leeuwen, acrobaten en een sterke man. Verder was er het orkest TantsjenBei.

 

Lees ook:Circusacrobaten zwaargewond na val
Lees ook:Circus Herman Renz presenteert Miracles
Lees ook:Nostalgisch Circus (27): Ronaldo
Lees ook:CircusNu (77): – Circus ‘t Sàààsss komt terug!
Lees ook:CircusNu (48): Ondersteboven van Magic Circus

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>