Wint Circus Sijm de Cultuur Award?

HEILOO – Spannende tijden voor de directie en andere medewerkers van Circus Sijm. Een jury van de NHN Business Awards gaat het circus van Alex Sijm de komende periode eens flink doorlichten. Want ze maken kans om de Cultuur Award te winnen.

Bij het circus heerst wellicht gezonde spanning. Ze weten dat de zaakjes op orde zijn en horen nu al bij de beste 3 genomineerden die kans maken op deze prijs. De finale is 24 november in de Cultuurkoepel van Heiloo.

 

Lees ook:The Skating Ernesto’s winnen NHD Circus Award
Lees ook:En de winnaar is………..Circus Sijm???
Lees ook:Spannende finaledag voor Circus Sijm!
Lees ook:Clownsduo Di Lello wint NHD Circus Award
Lees ook:Kaartverkoop Wintercircus Sijm loopt als een trein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>